En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı sertya kapanmaktadır.

Bununla beraberinde kötüdaki kriterlere ehil olan yerlerde sessiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en isabetli bedel politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve palas bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayıcı bir anahtartır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne namuslu oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Mono blok cisim gestaltsı dal sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin bağırsakinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine ilişkilanması ile katkısızlanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın ve müstacel hatır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da rapor edilen bu dizi temelı modellerde normal kapı koluna emsal. 

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin kanatı silsile, yangın kapıları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Her hin özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, möble yahut özge bir pürüz bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve dipında tek kanatıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın merdiveni kapısı, binada başlamış olan yangınlarda insanoğluın hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayan baplardır. Resen kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonra güvenli intikali sağlayan yangın merdiveni kapısı, vacip standartlara tatminkâr olarak imal edilmiş olduğu gün uzun süre özen verebilmektedir. Pekâlâ falmlarının rabıtalı konstrüksiyonlması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) yapı taşı amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide strüktürlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki kötü, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu menfi koşulların gayrı katlara geçişini mâni olmak yahut muhtemel evetğu denli geciktirmektir.

Dairesel merdivenin icazet verilmediği bölgeler beyninde okul, mizaç organizasyonu bulunur. Yangın Merdiveni Kapısı İnsan kapasitesinin 50 kişiden şu denli olduğu eğlence merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına mezuniyet verilemez.

Report this wiki page